Woonflair Workum geopend !!»

Gepubliceerd op 17-09-2019

Met enige trots kunnen wij u mededelen dat wij een geheel nieuw filiaal hebben geopend, dit in het beheer van niemand minder dan onze eigen zus: Anita Ybema.  De locatie is haar geliefde Workum waar ze als oud Harlingse helemaal “ingeburgerd” is.

De Winkel is uiteraard fris en nieuw met een concept die Anita zelf ontwikkeld heeft maar daarachter zit natuurlijk 35 jaar ervaring vanuit de ondersteuning van onze ouders die in 1986 zelf begonnen zijn in Harlingen. Broer Hans zal de stoffering uitvoeren. Zoals de klanten in Harlingen en omstreken al weten is dit een vakman pur sang.

Woonflair Workum is er voor de allerkleinste met mooie zachte babyartikelen van bamboom. Kinderkamer worden nog leuker met Snurk beddengoed en een prachtige collectie bed en bad goed van zowel Pip Studio als EssenzaHome.

Naast de bed en badgoed is een compleet aanbod woningstoffering aanwezig, zoals in ons filiaal werken wij ook in Workum met;  Luxaflex  zonwering, Moduleo pvc vloeren en Belakos tapijten.

Cadeau artikelen en trendy woonaccessoires van Mars&more  maken de winkel compleet.Een cadeau bon wordt extra mooi ingepakt natuurlijk want dat maakt het nog leuker.

Graag tot ziens in ons filiaal in Workum

Woonflair Workum:

Súd 21, 8711 CR Workum

tel: 0515-338095

Screenshot-at-sep-24-11-51-49-1569318720.png