Wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in:

+het leggen van tapijten, linoleum, vinyl, PVC vloeren en laminaat. Wij werken met bekende merken zoals Belakos,   Moduleo, Forbo flooring, Cotap,  en Meister.om zo maar een aantal te noemen. Vloerkleden en karpetten met dessin of in actuele uni kleuren zijn mogelijk.

Voor meer informatie of een offerte heten wij u welkom in een van onze filialen of stuur een contactformulier en wij komen hier zo spoedig mogelijk op terug.

+Het plaatsen en confectioneren van vitrage, in-between en overgordijnen. Enkele ideeën kunt u vinden op:

loft79, Artelux, your edition en vadain

Zo zijn er meerdere manieren van het confectioneren van stof, denk daarbij aan een enkele of vlinder plooi en een happy wave behoort tot de mogelijkheden.

ook kunnen wij  de meeste gordijnstoffen laten confectioneren tot vouwgordijnen. Rails, roe en toebehoren worden natuurlijk ook vakkundig gemeten en gemonteerd naar u wens.

+Het inmeten en plaatsen van maatwerk binnen zonwering van  Luxaflex en Multisol zoals  Duette shades, plissé shades, horizontale jaloezieën ,

Silhouette shades, houten jaloezieën,  rolgordijnen, twist rolgordijnen, verticale jaloezieën, horren

Daarbij horen  de speciale oplossingen, bijzondere maten  en innovatieve mogelijkheden zeker ook niet aan te ontbreken want daar ligt natuurlijk het echte vakmanschap, maatwerk naar u eigen wens ook voor u draai kiep ramen/kunststof kozijnen en domotica.

Wij nodigen u uit om in onze Luxaflex inspiration shop alle opties te laten demonstreren en vooral u te inspireren door de prachtige collectie van luxaflex.

tot slot hebben wij in de winkel een kleurrijke en luxe collectie bed en badgoed van oa. Essenza, PiP studio, Marco polo,Esprit, Beddinghouse en Riviera de maison. Van het meest zachte satijnen overtrek in rijke dessins tot de meest prachtige gedecoreerde kimono's hebben wij op voorraad.

Ook voor advies in hoofdkussen en dekbedden, wij zijn jarenlang dealer van Silvana Support en kunt u een proefkussen bij ons terecht.

Eventuele bestaande vloeren kunnen door ons worden verwijderd en afgevoerd.

Graag nodigen wij u uit in onze winkel om u interieur ideeën uit te werken tot een goed plan.

Neem contact op!